20200221_Premi Empresa Solidaria_Foto

La clínica ILO i la Fundació Ferreruela Sanfeliu reconegudes com a Empresa Solidària 2020

Reconeixement per part de l’Ajuntament de Lleida al treball en equip de la Fundació Ferreruela Sanfeliu i l’Associació d’Amics del Sàhara de les Terres de Ponent

 

Ahir al vespre, Dia Mundial de la Justícia Social, l’Ajuntament de Lleida va reconèixer la contribució que es fa des del sector empresarial per aconseguir una societat millor.  L’objectiu és donar visibilitat i enfortir la complicitat i sinergies creades entre les entitats socials i les empreses lleidatanes, per aportar energia, capacitats i recursos per a la transformació social.

La Fundació Ferreruela Sanfeliu (FFS) va rebre l’acreditació d’Empresa Solidària 2020 gràcies als recursos compartits que l’Associació d’Amics del Sàhara de les Terres de Ponent (AASTP) i la FFS-ILO han teixit durant molts anys. Així, durant l’estiu 2019, la FFS va donar assistència oftalmològica gratuïta a més d’una cinquantena d’infants sahrauís acollits per famílies del territori.

Continuant amb la missió de millorar la salut i enfortir les relacions de sinergia entre entitats, la FFS-ILO segueix treballant en compartir recursos amb altres entitats públiques i privades per a que totes les persones tinguin dret a una millor visió, incidint principalment en les persones en risc d’exclusió o amb necessitats especials.