Formacio_foto

Excel·lència, la relació integral amb el pacient

L’equip d’ILO inverteix en formació per continuar millorant l’experiència dels seus pacients

 

Aquesta setmana ha finalitzat la formació “Excel·lència, la relació integral amb el pacient” que ILO ha ofert als treballadors de la clínica, durant quatre setmanes, per millorar i maximitzar l’experiència del pacient, buscant la millora contínua per elevar la clínica a l’excel·lència. En total, hi han assistit 10 treballadors de l’equip d’ILO de diferents àmbits: des d’oftalmòlegs i optometristes fins a personal administratiu i gerència.

El curs ha anat a càrrec de Carme de la Fuente Brull, experta coach i formadora d’equips i persones, amb àmplia experiència en el sector òptic i d’atenció a les persones. Els principals objectius han estat augmentar la cohesió de grup i identificar i millorar diferents àrees i processos a través de la comprensió, comunicació i empatia per aconseguir:

  • L’apoderament individual i com a equip
  • Millorar l’eficiència de l’equip i del servei i la seva satisfacció
  • Millorar l’ambient de treball i l’atenció al pacient
  • Optimitzar els espais, els recursos i els processos

 

La valoració, després d’aquestes 20 hores de formació, ha estat molt positiva, tant pel que fa a reflexió personal i motivació individual, com de revisió de processos dins la clínica, avaluació de l’experiència del pacient i posada en comú de solucions des de diferents perspectives i professionals. Els objectius del curs s’alineen a la perfecció amb els valors de millora contínua i compromís de la clínica ILO.