Autor: Associació d'Amics del  Sàhara de les Terres de Ponent

ILO Oftalmologia rep la distinció “Empresa Solidària” per part de l’Ajuntament de Lleida

ILO Oftalmologia rebrà el proper 20 de febrer la distinció de l’Ajuntament de Lleida com a “Empresa Solidària”. Aquest reconeixement s’ofereix a organitzacions que han mostrat una especial sensibilitat davant les necessitats i actuacions de les entitats locals del tercer sector d’acció social, de solidaritat, de cooperació i desenvolupament.

L‘Associació d’Amics del  Sàhara de les Terres de Ponent van proposar premiar a ILO Oftalmologia per la seva col·laboració amb les revisions i seguiments dels casos dels infants dels campaments de refugiats sahrauís que venen a passar l’estiu a Lleida.

En aquesta 6a edició, es lliurarà el diploma, amb un detall de les pintures murals de la Pia Almoina (s.XIV), un símbol identitari de la ciutat, a 23 noves empreses. L’acte institucional tindrà lloc el dia 20, en motiu del dia mundial de la justícia social, a les 19.00 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament de Lleida.

El reconeixement d’empresa solidària es fa a través de les propostes que fan les mateixes entitats de Lleida, que durant l’any 2017 han rebut ajut d’alguna empresa que els ha permès endegar accions i/o projectes. Les entitats de Lleida estan compromeses amb la Justícia Social i s’identifiquen amb els principis de llibertat, igualtat i cohesió social, treballant el respecte a la dignitat de la persona, al seu projecte de vida, la seva promoció social, el dret a escollir i la inclusió social de la persona.