ILO06

La clínica ILO acull un espectacle gratuït de la Fira de Teatre de Titelles de Lleida

Alineada amb la tasca social que es duu a terme a través de la seva Fundació Ferreruela Sanfeliu, la clínica oftalmològica ILO recolza iniciatives que promouen els valors artístics, socials i humanitaris   

 

Seguint amb la visió d’apostar per l’art i la cultura de la seva ciutat de Lleida, la clínica ILO  col·labora amb la Fira de Teatre de Titelles de Lleida acollint un espectacle gratuït el divendres 4 de maig. La clínica oftalmològica, ubicada a l’avinguda Dr. Fleming, 14, ha acollit l’obra ‘Appeso ad un filo’ de la companyia Filippo Marionette. Es tracta d’un espectacle familiar, dirigit a públic de 7 a 14 anys, sense diàleg, en què les titelles viuen una història simple però carregada de poesia i emocions. En poc més de 30 minuts, els espectadors poden viure una nova aventura gràcies a aquestes titelles creades artesanalment per la companyia a Itàlia.

La clínica ILO entén l’empresa com un agent social i responsable dintre del seu entorn més proper, i la seva col·laboració amb la fira de titelles és una nova iniciativa per contribuir a la creació de riquesa cultural a les Terres de Lleida.