La Unitat de Glaucoma de l’Institut Lleida d’Oftalmologia (ILO) ha incorporat recentment la doctora Carolina Pallás, una professional mèdica especialista en aquesta patologia. L’equip de la clínica es reforça així amb aquesta oftalmòloga de reconegut prestigi amb àmplia experiència clínica i mèdica en l’àmbit del glaucoma. 
L’aspecte de la mirada depèn, en gran manera, de l’estat i l’expressió de les nostres parpelles. Gorka Martínez, oftalmòleg i metge col·laborador de la Unitat d'Oculoplàstia d’ILO Oftalmologia, ens explica com es corregeix l’excés de pell i les bosses que enlletgeixen la nostra mirada amb la blefaroplàstia.
Des de fa uns dies, la façana de la clínica ILO Oftalmologia mostra nova retolació. Per una banda, el rètol principal s'ha substituït per un format vertical més visible en què el nou logotip llueïx sobre un fons negre que cobreix la cantonada entre el carrer Doctor Fleming i el Gran Passeig de Ronda de Lleida.
En els darrers anys, s’ha avançat molt en cirurgia per a la correcció de defectes refractius —aquells que obliguen a recórrer a l’ús de les ulleres— mitjançant tècniques que permeten als pacients operables prescindir de les lents. Rafael Ferreruela, òptic i responsable del departament de cirurgia refractiva d’ILO Oftalmologia, ens detalla en què consisteix aquest tipus de cirurgia i ens resol algunes de les preguntes més habituals

Des de fa unes setmanes, ILO Oftalmologia disposa d'un compte de Facebook. Es tracta d'un nou canal de comunicació entre la clínica i la ciutadania, més...