Avís legal

DADES GENERALS
D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posem a la seva disposició les dades següents:
Institut Lleida d’Oftalmologia, slp està domiciliat al carrer Dr. Fleming, de Lleida amb CIF B25327966. Inscrit al Registre Mercantil de Lleida, tom 314 de la secció general, foli 43, fulla L-5820 inscripció 4a.
Al web www.ilooftalmologia.com hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu sobre l’empresa i els serveis que presta. El seu principal objectiu és facilitar als clients i al públic en general la informació relativa a l’empresa, els productes i els serveis que s’ofereixen.

 

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT
Responsable del tractament: Institut Lleida d’Oftalmologia Domicili: Dr. Fleming, 14 (xalet). 25006 Lleida
Correu electrònic: info@ilooftalmologia.com
Telèfon: 973245380
finalitat:
Formulari “Suggeriments”. Les dades personals que ens facilita seran tractades per l’Institut Lleida d’Oftalmologia per gestionar el seu suggeriment.
Formulari “Vam contactar amb vostè”. Les dades personals que ens facilita seran tractades per l’Institut Lleida d’Oftalmologia per gestionar la seva petició de contacte.
Formulari “Donar-se d’alta”. Les dades personals que ens facilita seran tractades per l’Institut Lleida d’Oftalmologia per gestionar la seva alta en el servei “Blue Button”. No es prendran decisions automatitzades sobre la base del perfil de persona usuària.
Termini de conservació:
Formulari “Suggeriments”. 1 mes des de la gestió del suggeriment. Formulari “Vam contactar amb vostè”. 1 mes des de la gestió de la petició de contacte.
Formulari “Donar-se d’alta”. Fins que s’exerceixi el dret de supressió.
Legitimació: Consentiment de la persona interessada.
Destinataris: No es preveuen.
Drets: Pot exercir els seus drets enviant un correu electrònic a info@ilooftalmologia.com. Pot reclamar davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Procedència de les dades: Les dades personals procedeixen de la pròpia persona.
Dades personals:
Formulari “Suggeriments”. Nom i cognoms, dades de contacte, suggeriment realitzat i resposta a aquesta.
Formulari “Vam contactar amb vostè”. Nom i cognoms, dades de contacte, petició de contacte i resposta a aquesta.
Formulari “Donar-se d’alta”. Nom i cognoms, dades de contacte i petició d’alta.


CONDICIONS D’ÚS
Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe. L’usuari, per la seva part, es compromet a realitzar un bon ús del lloc web. No es permeten conductes que vagin en contra de la llei, els drets o interessos de tercers.
Ser usuari del lloc web www.ilooftalmologia.com implica que reconeix haver llegit i acceptat les condicions presents i en allò que les ampliï la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que fos no està d’acord amb aquestes condicions, no continuï fent ús d’aquest web.
Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació només serà vàlida per notificació escrita i/o correu electrònic.

 

 

RESPONSABILITATS
Institut Lleida d’Oftalmologia, slp no es fa responsable de la informació i continguts desats en fòrums, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent a la pàgina web del prestador.
Tanmateix, tenint en compte els articles 11 i 16 de la LSSI-CE, Institut Lleida d’Oftalmologia, slp es compromet a la retirada o, si s’escau, bloqueig d’aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.
L’empresa tampoc es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per errors o males configuracions del programari instal·lat en l’ordinador de l’internauta. S’exclou de tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o error que es produeixi quan l’usuari es connecti a Internet. De la mateixa manera, no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.
Així mateix, Institut Lleida d’Oftalmologia, slp es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment sense assumir-ne cap responsabilitat per això.

 

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Institut Lleida d’Oftalmologia, slp és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital, així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa.
Cap material publicat en aquest web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de l’empresa.
Tota la informació que es rebi al web, com ara comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a l’Institut Lleida d’Oftalmologia, slp de manera gratuïta. No s’ha d’enviar informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera.
Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de l’Institut Lleida d’Oftalmologia, slp són marques registrades dels seus propietaris respectius i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Només apareixen en el nostre web a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

 

 

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ
Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que s’hi desenvolupa seran competents els jutjats de Lleida i l’usuari renuncia expressament a qualsevol altra jurisdicció que li pogués correspondre.

 

 

POLÍTICA DE GALETES
Institut Lleida d’Oftalmologia, slp per compte propi o la d’un tercer contractat per a la prestació de serveis de mesurament pot utilitzar galetes quan l’usuari navegui pel seu lloc web. Les galetes són fitxers enviats al navegador mitjançant un servei web amb la finalitat d’enregistrar les activitats de l’usuari durant el seu temps de navegació.
Les galetes utilitzades s’associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen per si mateixes les dades personals de l’usuari.
Mitjançant l’ús de galetes resulta possible que el servidor on es troba el web reconegui el navegador web utilitzat per l’usuari amb la finalitat que la navegació sigui més senzilla. S’utilitzen també per mesurar l’audiència i els paràmetres del tràfic, controlar el procés i el número d’entrades.
L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per ser avisat de la recepció de galetes i per impedir-ne la seva instal·lació a l’equip. Si us plau, consulti les instruccions i manuals del seu navegador per ampliar aquesta informació.
Per utilitzar el lloc web no és necessari que l’usuari permeti la instal·lació de les galetes enviades al lloc web, o el tercer que actuï en nom seu, sense perjudici de que sigui necessari que l’usuari iniciï una sessió d’aquest tipus en cada un dels serveis la prestació per als quals es requereix un registre previ.
En tot cas, les galetes tenen un caràcter temporal amb la única finalitat de fer-ne més eficaç la transmissió ulterior. En cap cas s’utilitzaran galetes per recopilar informació de caràcter personal.