CoronavirusWeb

Coronavirus (Covid-19)

A tots els nostres pacients i familiars i col·laboradors,

Lamentem comunicar-vos que a conseqüència de la situació excepcional que estem vivint per la pandèmia del coronavirus (COVID-19), l’activitat de l’Institut de Lleida d’oftalmologia ILO es veu reduïda a serveis d’urgències.

Seguint les recomanacions de les autoritats, per protecció dels nostres pacients i per seguretat col·lectiva, queden cancel·lades totes les visites i cirurgies programades que no siguin d’urgència.

Estem contactant tots els pacients afectats i reprogramarem les cites segons la situació de prioritat quan la situació ho permeti.

Per seguir atenent els casos de més necessitat, mantenim el nostre servei d’Urgències 24 hores, així com l’activitat quirúrgica per als casos urgents. Qualsevol pacient que presenti dolor, experimenti una disminució de la seva visió o pateixi un accident ocular, pot acudir a les nostres Urgències, ja que hem extremat les mesures de bioseguretat.

Informar que el fet de sortir de casa, desplaçaments i visites als centres sanitaris implica risc d’infecció. Per això, valorarem telefònicament juntament amb el pacient la gravetat de la urgència oftalmològica i el risc/benefici de ser visitat.

Tot el nostre equip ILO està a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte davant aquesta situació d’extraordinària serietat i excepcionalitat.

Moltíssimes gràcies per la comprensió i la responsabilitat de tots.