blue button

La clínica ilo posa a la vostra disposició el sistema “Blue Button”. Aquesta funcionalitat serveix perquè els pacients us connecteu i descarregueu els registres de salut. Amb això podeu tenir més control sobre la vostra informació personal de salut i l’assistència sanitària de la vostra família.

Tens un problema de salut? Estàs cuidant d’un parent gran? Esteu canviant els metges? Necessiteu trobar els resultats d’una prova mèdica o una llista completa i actual dels medicaments? “Blue button” us pot ajudar.

Els usuaris registrats podeu accedir-hi directament a través d’aquest enllaç o a través del botó “Blue Button” de la capçalera. Si et vols donar d’alta del servei, omple el següent formulari i en breu et farem arribar les claus d’accés.

Donar-se d’alta

ilo Contacte Blue button

Desitjo que contacteu amb mi via:
TelèfonCorreu electrònic

Consent que les dades personals que ens facilita seran tractades per l'Institut Lleida d'Oftalmologia per gestionar la seva alta en el servei "Blue Button".
Pot exercir els seus drets enviant un correu electrònic a info@ilooftalmologia.com. Per ampliar informació, https://ilooftalmologia.com/aviso-legal/.